حدیث
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. ساعت تعداد کل نوشته ها : 433 تعداد نوشته های امروز : 1×
آیین تحویل همزمان ۹۵۰ کلاس درس در استان هرمزگان و  سراسر کشوربصورت ویدئوکنفرانس
۱۲ تیر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۵
شناسه : 3001
بازدید 263

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، با حضور محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری، اسماعیلی رییس دفتر ریاست جمهوری، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش، سید مرتضی بختیاری رییس کمیته امداد، حمیدرضا خان محمدی رییس سازمان نوسازی مدارس کشور و جمعی دیگر از […]

پ
پ

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، با حضور محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری، اسماعیلی رییس دفتر ریاست جمهوری، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش، سید مرتضی بختیاری رییس کمیته امداد، حمیدرضا خان محمدی رییس سازمان نوسازی مدارس کشور و جمعی دیگر از مسئولان ارشد کشوری با تقدیر از ۷۰۰ خیر مدرسه ساز از سراسر کشور در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.

محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری با بیان اینکه در رابطه با شهید رییسی باید گفت که ایشان هم معلم بود هم خیر مدرسه ساز، هم در دانشگاه و هم در حوزه تدریس کردند و در آستان بحث مدرسه سازی را دنبال کردند، افزود: شهید این توفیق را داشت که معنویت و مدیریت را منزوج کند و از این دومقوله برای ماموریت های بعدی کمک بگیرد.

سرپرست ریاست جمهوری با بیان اینکه ایشان نسبت به آموزش و پرورش و آموزش و معلم و استاد فوق العاده حساس بود، ادامه داد: این هم مبنای دینی دارد هم مبنای حکمرانی، مبنای دینی دارد یعنی هیچ شغل و هیچ موضوعی به اندازه آموزش و معلمی و تعلیم و تربیت در اسلام اهمیت ندارد.

مخبر با بیان اینکه مبنای حکمرانی دارد، یعنی امکان توسعه و پیشرفت یک کشور بدون متمرکز شدن بر تعلیم و تعلم امکان ندارد، اذعان داشت: یک سری از کشورها همه چیز به لحاظ منابع طبیعی دارند اما وضع بدی دارند و تعدادی از کشورها هیچ ندارند، اما نیروی ماهر نخبه متعهد و مقید به مسائل نظام دارند که رشد دو رقمی دارند.

وی با بیان اینکه اگر نیروی مناسب تربیت نشود، توسعه مناسب نخواهیم داشت، افزود: به همین دلیل رییس جمهور شهید حساس بودند نسبت به آموزش و پرورش و آموزش عالی و ارتقای همه جانبه بخش ها.

مخبر با بیان اینکه دولت قبل مصوبه رتبه بندی را گرفت، اما در زمان ما اجرایی شد ادامه داد: در جلسات دولت وزرای کشور هر مطلبی را اعلام‌می‌کردند با حساسیت نسبت به آن بحث و تصمیم گیری می‌شد.

وی با بیان اینکه یکی از توفیقات ما در پیچ های سخت و گذشتن از رشد منفی به رشد ۵ و ۶ درصدی برسیم همین تمرکز بر نیروی انسانی و مجموعه دولت بود ادامه داد: مقام معظم رهبری جمله معروفی دارند که می‌فرمودند اگر این دولت شهید رئیسی ادامه پیدا می‌کرد مشکلات اقتصادی حل میشد.

مخبر با بیان اینکه یکی از بزرگترین معضلات کشور نرخ نقدینگی بود که در کشور بصورت ویرانگر خرابکاری میکرد، بیان کرد: از حدود ۵۷ یا ۵۸ درصد به ۲۲ یا ۲۳ درصد رساندیم.

وی با بیان اینکه رشد اقتصادی از ۷ دهم درصد به ۵.۷ دهم درصد رسید، افزود: تورم تولید کننده از ۱۰۳ درصد در اردیبهشت ۱۴۰۰ به کانال ۳۹ درصد رسید که توسط نخبگان صورت گرفت.

مخبر با بیان اینکه یکی از نعمتهای داده شده خدا به این کشور نیروهای جوان نخبه با انگیزه و امیدوار است ادامه داد: در طول کار این دولت هر مسئله ای که پیش آمد با تکیه بر نخبگان حل شد.

وی با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز پیشتاز الگویی هستند که حل مشکلات کشور به این الگو احتیاج دارد افزود: در کشور ظرفیت های بزرگی داریم بعضی ها از این ظرفیت ها یک دانه اش کفایت می‌کند تا کشور اداره شود. جایی که ناموفق بودیم به این دلیل بود که نتوانستیم مردم را در مشکلات کشور درگیر کنیم و شما با دیدن این خیرین می‌توانید ببینید چه نهضتی اتفاق افتاده و واقعا این کار امیدآفرین است.

 

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ۳۵ هزار کلاس درس در هر روز و هر روز ۸ مدرسه ساخته شده  است افزود: ۶۴ درصد این پروژه‌ها در روستاها و بقیه در شهرها ساخته شده است، جاهایی در کشور مدرسه ساخته شد که هیچ تریبونی برای تبلیغ وجود نداشت.

وی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ مدرسه برای سیستان و بلوچستان ساخته شد گفت: در طرح شهید عرب سیستم گرمایشی و سرمایشی ۲۳ هزار کلاس درس ساماندهی شدند و حدود ۵۷۰ مدرسه کانکسی جمع‌آوری شده و در هفته دولت برنامه‌ریزی شده که بقیه مدارس کانکسی بالای ده نفر جمعیت هم جمع‌آوری شود

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه حدود ۱۳ میلیون مترمربع از فضاهای آموزشی ایزوگام یا آسفالت شده‌ عنوان کرد: هنرستان‌ها دغدغه دولت بود تا موضوع بیکاری را از هنرستان حل کند، در این دولت ۳۹.۳۸ درصد دانش‌آموزان متوسطه نظری به هنرستان‌ها رفتند و ۳۳۹ هنرستان در دست ساخت است و ۱۹۲ هنرستان تحویل دادیم.

صحرایی با بیان اینکه تجهیزات آموزشی دغدغه ماست ادامه داد: در این دولت ۴ هزار میلیارد تومان به تجهیزات اختصاص یافته، سرانه فضای آموزشی کشور به ازای هر دانش‌آموز اکنون ۵ متر و ۲۸ سانتیمتر شده است که در قبل از انقلاب کمتر از ۲ متر بوده است. همچنین در ۲۴۱ منطقه سرانه کمتر داریم که تمرکز ما در همان نقاط است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم که دولتی بود با آغازی بسیار سخت با بدهی‌های فراوان، اما سهم تملک دارایی وزارت آموزش و پرورش از بودجه کشور به ۲۰ همت در این دولت رسیده است عنوان کرد: در حوزه پرورشی هم پرچم ما برافراشته است، مدرسه‌داری و مدرسه‌یاری را هم همانند مدرسه‌سازی سر دست بگیرید. دانشگاه فرهنگیان را دریابید، اگر مدرسه انسان‌ساز است این دانشگاه، معلم انسان‌ساز را تربیت می‌کند. این دانشگاه به تعبیر رهبر انقلاب مرکز ثقل آموزش و پرورش است.

 

 

خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه رئیس جمهور شهید کسی بود که در طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ وضعیت فضاهای آموزشی را به‌صورت مستمر پیگیری می‌کردند افزود: هزار میلیارد تومان برای مدرسه‌سازی و آموزش و پرورش اختصاص داده‌ شده و در این خصوص با خیرین ۳ جلسه داشتند.

 

رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیزات مدارس کشور با اشاره به رشد ۳۰۰ درصدی تعهدات خیران در ردیف ملی، ادامه داد: پیگیری پروژه‌های خیرین از دستورات صریح رییس جمهور شهید بود که عملیات اجرایی آن در حال انجام است.

 

وی با بیان اینکه بیش از ۳۲ هزار کلاس درس در دولت سیزدهم با مشارکت خیرین ساخته شد، افزود: همراهی خیرین با نظام تعلیم و تربیت در همه شرایط قابل تحسین است.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت اعتبارات دولتی در مدرسه سازی و سفرهای استانی دولت، گفت: اولین مصوبات سفر شهید جمهور قرار دادن یک عدد برای تکمیل پروژه‌های خیرین بود که درک عمیق ایشان برای امر مدرسه‌سازی تلقی می‌شود.

 

خان محمدی با بیان اینکه امروز ۹۵۰ کلاس درس تحویل دانش‌آموزان خواهد شد که نیمی از باران مهربانی شما خیرین است، گفت: پروژه‌ها در هفته آخر شهریور و در دهه فجر تحویل داده می‌شدند اما به واسطه زحمات شهید جمهور این کار را امروز انجام دادیم.

 

رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه امروز کتاب مفاخر مدرسه‌سازی ایران رونمایی می‌شود و ۳۱۳ نفر از مفاخر بزرگ در مدرسه‌سازی تقدیر خواهد شد عنوان کرد: بسیاری از اولین‌ها را در این دوره تجربه کردیم.

 

خان محمدی با بیان اینکه ساخت روزانه ۸ کلاس درس برای عده ای قال باور نیست؛ خاطر نشان کرد: بسیاری از طرح‌ها به دلیل فشردگی قیچی زده نشد.

 

این مقام مسئول با اشاره به رشد جمعیت دانش آموزی همگام با ساخت فضاهای جدید و بازسازسای فضاهای قدیمی، افزود: در طول برنامه هفتم یک میلیون نفر دانش‌آموز به عبارتی سالی ۲۰۰ هزار نفر غیر از اتباع اضافه خواهد شد.

 

خان‌محمدی ادامه داد: برای اولین بار اطلسی در اختیار خیرین قرار دادیم و خیرین هر جا بازدید و چالشی دارند می‌توانند تراکم رشد جمعیت دانش‌آموزی تشخیص دهند ضریب دقت خیرین را افزایش داده است و هر روز این اطلس هوشمند‌تر می‌شود تا ما در مکان‌هایی که تا بیست سال آینده ترکیب جمعیتی تغییر نمی‌کند مدارسی بسازیم که دانش‌آموزان استفاده کنند.

 

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه دو کارگروه، یک کارگروه ویژه با حضور ۵ معاون وزیر در وزارت آموزش و پرورش برای رسیدگی به امور و حمایت خیرین تشکیل شد، ادامه داد: کارگروه دیگری در نهاد توسط رئیس‌جمهور شهید برای رسیدگی به امورات خیرین تشکیل شد. احکام ویژه‌ای در برنامه هفتم از جمله ۲۰ حکم برای ارتقای مدرسه‌سازی و خیرین تصویب شد و آیین‌نامه‌های اجرایی آن صادر خواهد شد تا رونق مدرسه‌سازی را بیشتر کنیم.

 

رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیزات مدارس کشور با بیان اینکه در برنامه ششم، محلی از صندوق ذخیره ارزی در نظر گرفته شد که با حضور شهید جمهور از آن محل  ۱۰۰ میلیون دلار برای امر مدرسه‌سازی تخصیص پیدا کرد عنوان کرد: این جهشی که می‌بینید از این مکان‌هاست.

 

خان‌محمدی با بیان اینکه در سفرهای استانی در ازدحام پروژه‌های بزرگ سد سازی، نیروگاه و مدرسه‌سازی در اولویت بود گفت: ایشان در مناطق ۱۷ و ۱۸ بازدید میدانی داشتند متوجه شدند که  مدارس دو شیفت یکی از معضلات است و مصوب شد که در آن مناطق ۱۰ مدرسه در کم تر از یک سال ساخته شود و به‌زودی اقدام خواهیم کرد.

 

وی با اشاره به افزایش تعهدات خیرین ۳۰۰ درصد، اظهار کرد: زمانی که گفتیم قرار است تعهدات خیرین به ۸ هزار میلیارد برسیم فکر می‌کردیم که این عد، عدد بزرگی است اما در حال حاضر  تعهدات ثبت‌شده ۱۲ هزار میلیارد تومان خیرین است.

 

خان‌محمدی با بیان اینکه ۳۰۰ درصد تعهدات ما در حوزه مسئولیت اجتماعی، شرکت‌ها، بنگاه‌های اقتصادی، کارخانه‌ها، موسسات، نفت، بانک‌ها و نهاد برای امر مدرسه‌سازی رشد پیدا کرد و  کنار هم آمدند ادامه داد: ۷۰ هزار کلاس درس شاداب‌سازی و بهسازی شد و دانش‌آموزان از اینکه در کلاس‌های جدید حضور یافتند ذوق‌زده شدند

لازم به ذکر است این ایین در هرمزگان با حضور معاونین اداره کل نوسازی مدارس در هنرستان دخترانه سلام برگزار شد


جهت دسترسی به آرشیو کلیک کنید: اخبار

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Translate