به گزارش روابط عمومی نوسازی مدارس استان هرمزگان، مهدی باوقار زعیمی طی پیامی فرا رسیدن روز معلم را تبریک گفت، متن پیام وی بشرح زیر می باشد:
۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت بزرگمردی وارسته، عالمی نستوه، دانشمندی فرزانه و معلمی متفکر و دلسوز است که در رشد و توسعه ی تعلیم و تعلم تأثیری بیبدیل داشت و در طول عمر با برکت خویش همواره یاری گر و راهنمای جریان پیروزی انقلاب اسلامی بود.
بی شک نقش سازنده معلم در هدایت جوامع بشری ونجات آدمیان نقشی بی بدیل است و تعالی و رشد جامعه در گرو آموزش و پرورش صحیح است .دراین میان آمیختن علم و عمل و آراستگی با فضایل اخلاقی و تهذیب به همت معلمان واساتید ازخود گذشته میسراست.
اينجانب، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت مرد علم و ادب، استاد شهید مرتضی مطهری این روز عزیز را که به نام معلم مزین گشته به تمامی معلمین، اساتید و جامعه فرهنگیان تبریک عرض نموده و اميدوارم در پناه خداوند متعال، در تعليم و تربیت فرزندان عزيز و آينده سازان ميهن اسلاميمان همواره کوشا، موفق و سربلند باشند.
مهدی باوقار زعیمی
مدیرکل نوسازی،توسعه و تجهیز مداس استان هرمزگان
جهت دسترسی به آرشیو کلیک کنید: اخبار
ثبت دیدگاه